Tap for menu
Go
Turnstile

TERROR ON THE UK STREETS

Posted on February 12, 2008

í¢ä‰åñThis is how hardcore is supposed to soundí¢ä‰åŒ í¢ä‰åäóì Kerrang! magazine TERROR bring the purest hardcore attitude to their music. Their brutal, stripped-down, uncompromising, sweat-soaked stomp of an album, ‘One With The Underdogs’ has won them fans and followers across the globe, thanks to the genuine power transmitted by their songs and the California band’s relentless, hard-working approach to playing shows. Now, their UK fans get a bite and can catch their heroes at the following shows in January 2006 Sat 21st Jan í¢ä‰åäóì Newport City Live Arena – 퉌£9 Sun 22nd Jan í¢ä‰åäóì Milton Keynes The Pitz – 퉌£8 Mon 23rd Jan í¢ä‰åäóì Aberdeen Moshulu – 퉌£8 Tue 24th Jan – Manchester Jilly’s Musicbox – 퉌£8 Wed 25th Jan í¢ä‰åäóì Norwich Waterfront – 퉌£9 Thu 26th Jan í¢ä‰åäóì London Underworld – 퉌£11 Support comes from Blacklisted and Donnybrook. Hardcore has lived and breathed in many people and through myriad bands. It has weathered fads and trends, yet will continue to outlast whatever the world will throw at it. Why? Because there has always been a band to fly the flag for its true spirit and carry it forward. From Agnostic Front to Madball, Cro-Mags to Sick of It All. Today that band is Terror. Long may they reign.

Subscribe

Enter your email to subscribe to our regular newsletter & new music alerts

Submit

By submitting my information, I agree to receive personalized updates and marketing messages about Roadrunner Records, based on my information, interests, activities, website visits and device data and in accordance with the Privacy Policy. I understand that I can opt-out at any time by emailing privacypolicy@wmg.com.