Tap for menu
Go
Slipknot

IT’S ALMOST HERE

Posted on February 12, 2008

Trivium, í¢ä‰åñthe band who stop at nothing in the name of Metalí¢ä‰åŒ , release their glorious Roadrunner debut ‘Ascendancy’, at last, on March 14th. A modern-day Thrash fan’s wet dream it will be available for around 퉌£11.99 from HMV, Virgin (퉌£2 off with voucher in this week’s Kerrang!), MVC, Music Zone or your local official ‘Roadrage’ store.

Subscribe

Enter your email to subscribe to our regular newsletter & new music alerts

Submit

By submitting my information, I agree to receive personalized updates and marketing messages about Roadrunner Records, based on my information, interests, activities, website visits and device data and in accordance with the Privacy Policy. I understand that I can opt-out at any time by emailing privacypolicy@wmg.com.