Tap for menu
Go
Dana Dentata

Jagermeister and Slipknot

Posted on February 12, 2008

í¢ä‰åñWhen you’re living in the same place that you’re recording, you really get a chance to experiment and do things that you wouldn’t normally get to do in a studio. Usually when you’re in a studio you show up and you’re staying somewhere else. You’re at the studio from ‘X’ time to ‘X’ time. With us being at a studio 24 hours a day for 7 days a weekí¢ä‰åäóif it’s 4 in the morning and you’ve got an idea you can find some way to record it somehow. We even walked around the place with a recorder. There’s so much stuff that we’ve recorded there that isn’t necessarily going to be on the new album and some of it is going to be on the new albumí¢ä‰åäówhether it be something linking a couple songs together or something hidden in the back of a song. It was like a recording Disneyland there.í¢ä‰åŒ That was Jim in a recent interview. Read the full feature HERE Meanwhile, Chris and Paul recently gave interviews to Toazted.com whilst in Amsterdam, talking about the new album, Vol 3: (The Subliminal Verses), out May 24th, and Clown hitting triangles??!! You can listen to these HERE. Yes, you read that right…

Subscribe

Enter your email to subscribe to our regular newsletter & new music alerts

Submit

By submitting my information, I agree to receive personalized updates and marketing messages about Roadrunner Records, based on my information, interests, activities, website visits and device data and in accordance with the Privacy Policy. I understand that I can opt-out at any time by emailing privacypolicy@wmg.com.