Tap for menu
Go
Turnstile

ROADRUNNER WELCOME HALESTORM + NEW E.P í¢ä‰åñHELLO, ITí¢ä‰å䋢S MZ. HYDEí¢ä‰åŒ OUT FEB 5!

Posted on January 25, 2012

Roadrunner Records is delighted to welcome Pennsylvania-based hard rockers HALESTORM to the family and announce the release of their brand new album!

Formed by frontwoman Lzzy Hale and her brother, drummer Arejay Hale, HALESTORM has been hailed an incendiary new force in modern hard rock. Debut album “Halestorm” made a top 5 debut on SoundScan’s “Hard Music” chart upon its 2009 release, simultaneously bursting into the top 40 on the Billboard 200. The album subsequently sold more than 300,000 copies in the USA and half a million cumulative tracks. Produced by Howard Benson, the album earned extensive acclaim for its infectious hard rock anthems, sexy hooks, and rough-and-tumble grooves.

The new album will be titled “The Strange Case Of…” and is heralded by the electrifying new single, “Love Bites (So Do I)”. The single – as well as three other highlights from “The Strange Case Of…” – will be featured on HALESTORM’s forthcoming EP, “Hello, It’s Mz. Hyde” which will be available in the UK from February 5 at all leading digital retailers. The track listing will be:

1. Love Bites (So Do I)
2. Rock Show
3. Daughters Of Darkness
4. Here’s To Us

The complete album “The Strange Case Of…” will then follow in a physical and digital format on April 9. Eager fans can get a sneak preview of the EP online now by clicking this link. Those who buy the EP from iTunes can later purchase the album at a discounted price, as part of their ‘Complete Your Album’ promotion. The album will contain the songs:

1. Love Bites (So Do I)
2. Mz. Hyde
3. I Miss The Misery
4. Freak Like Me
5. Beautiful With You
6. In Your Room
7. Break In
8. Rock Show
9. Daughters Of Darkness
10. You Call Me A Bitch Like It’s A Bad Thing
11. American Boys
12. Here’s To Us

Working again with producer Howard Benson, “The Strange Case Of…” was recently named among Revolver’s “Most Anticipated Albums Of The Year.” “Led by one of our favorite rocker babes, singer-guitarist Lzzy Hale, (Halestorm) promise a more personal album for their follow-up,” the magazine noted. “But don’t expect them to get all sappy on us. There should still be more than enough of the band’s now signature raucous attitude and righteous riffs for any headbanger to get off.”

Soon to hit the road again, Halestorm are poised to embark on a European tour next month alongside labelmates Shinedown. The UK dates are on sale now and run as follows:

Wed 8th Feb – LONDON Roundhouse
Thu 9th Feb – NOTTINGHAM Rock City
Fri 10th Feb – NEWCASTLE O2 Academy
Sun 12th Feb – BRISTOL O2 Academy
Mon 13th Feb – LEEDS O2 Academy
Tue 14th Feb – MANCHESTER Academy 1
Thu 16th Feb – GLASGOW O2 Academy
Fri 17th Feb – BIRMINGHAM HMV Institute

True road warriors, HALESTORM honed their chops via countless North American gigs with the likes of Shinedown, Avenged Sevenfold, and Disturbed. Last year also saw the band travelling the country on the blockbuster “Avalanche Tour 2011,” joining such hard rock luminaries as Stone Sour. Not one to rest on her laurels when the band snatched some time off the road though, you can hear backing vocals from Lzzy on the new Black Stone Cherry album ‘Between The Devil And The Deep Blue Sea’ (on the tracks ‘Such A Shame’ and ‘Won’t Let Go’) and Mike Portnoy’s Adrenaline Mob album ‘Omert

Subscribe

Enter your email to subscribe to our regular newsletter & new music alerts

Submit

By submitting my information, I agree to receive personalized updates and marketing messages about Roadrunner Records, based on my information, interests, activities, website visits and device data and in accordance with the Privacy Policy. I understand that I can opt-out at any time by emailing privacypolicy@wmg.com.