Tap for menu
Go
Dana Dentata

ROADRUNNER RECORDS WELCOME FLORIDA ROCKERS SHINEDOWN + NEW ALBUM í¢ä‰åñAMARYLLISí¢ä‰åŒ SET FOR RELEASE ON MARCH 26!

Posted on January 5, 2012

Roadrunner Records is delighted to welcome multi-platinum rock band SHINEDOWN to the family, for all territories excluding the USA (where they remain with Atlantic). In addition, Roadrunner and SHINEDOWN are excited to announce the much anticipated release of their new album, titled “AMARYLLIS”.

Subscribe

Enter your email to subscribe to our regular newsletter & new music alerts

Submit

By submitting my information, I agree to receive personalized updates and marketing messages about Roadrunner Records, based on my information, interests, activities, website visits and device data and in accordance with the Privacy Policy. I understand that I can opt-out at any time by emailing privacypolicy@wmg.com.