Tap for menu
Go
Trivium

TERROR ANNOUNCE UK DATES

Posted on February 12, 2008

í¢ä‰åñThis is how hardcore is supposed to soundí¢ä‰åŒ í¢ä‰åäóì Kerrang! Hardcore traditionalists, TERROR are set for some long-awaited UK shows this June. Dates are as follows: JUNE 27TH – PONTYPRIDD ARTS CENTRE JUNE 28TH – GLASGOW BARFLY JUNE 29TH – SHEFFIELD CLUB ZERO JUNE 30TH – LONDON UNDERWORLD Tickets go on sale this week and are available from box offices and all usual agents.

Subscribe

Enter your email to subscribe to our regular newsletter & new music alerts

Submit

By submitting my information, I agree to receive personalized updates and marketing messages about Roadrunner Records, based on my information, interests, activities, website visits and device data and in accordance with the Privacy Policy. I understand that I can opt-out at any time by emailing privacypolicy@wmg.com.